Jaroslav Duchoň

Pozice: instruktor pro zdravotnické kurzy
E-mail: jaroslav@hardtask.cz
Mobil: +420608081979

Profesní životopis:

Více než 15 let zkušeností s poskytováním přednemocniční neodkladné péče a to jak v civilním prostředí, tak i zahraničních misích v Afghanistánu a Mali na pozici bojového zdravotnického záchranáře.  Od roku 2006 působení na pozici zdravotnického instruktora AČR a od roku 2011 na postu vedoucího vzdělávacího střediska pro přípravu Combat Lifesavers Armády České republiky. Více než 7 leté zkušenosti s vedením společnosti, zabývající se nejen prodejem, ale i vývojem nových zdravotnických materiálů, určených pro bojové a taktické prostředí.

Od roku 2006 pravidelná vzdělávací činnost pro širokou laickou a odbornou veřejnost, aktivní účast jako přednášející na civilních a vojenských zdravotnických kongresech. Publikační činnost do odborných časopisů na téma poskytování PNP v nebezpečném prostředí. Spoluzakladatel a military vicepresident Czech Associtaion of Combat Medics do roku 2015, kde publikoval články a recenze na téma poskytování péče zraněným v bojových podmínkách.

Zakladatel edukačního centra Elite Lhenice, které se zaměřuje na výuku poskytování přednemocniční neodkladné péče v bojových podmínkách a taktickém/ nebezpečném prostředí. Pravidelné stáže na odděleních ARO, JIP, emergency, oftalmologie, chirurgická ambulance, ORL a ZZS.