Výcvik

Pozice:
E-mail:
Mobil:

Naše firma nabízí široké spektrum výcviků, kurzů a školení. Patří mezi ně například kurzy osobní ochrany Close Protection a Personal Security Detail, kurzy zaměřené na práci v objektech CQB (Close Quarters Battle), CQB Advanced, FIBUA (Fighting in Built up Area) a prestižní americký kurz SWAT Week.  Kurzy zaměřené na taktiku malých vojenských jednotek SUT (Small Unit Tactics), SUT Advanced a Speed boat, kurz stopování lidí Tactical Tracker a kurzy zaměřené na policejní práci, jako komplexní kurz zásahu a řešení situací proti aktivnímu střelci Active Shooter nebo unikátní dvoudenní kurz NVGTAC, jenž je zaměřen na výuku taktických postupů a střelby s nočním viděním.

Společnost Hard Task Training je obsazeností nejvíc exponovaná střeleckými školeními a kurzy, které se skládají z portfolia několikaúrovňových kurzů ovládání krátké palné zbraně (Dynamic Pistol) a samonabíjecí pušky (Dynamic Rifle). Dále pořádáme dvoudenní intenzivní kurz Tactical Shotgun, který se věnuje střelbě a ovládání opakovací nebo samonabíjecí brokovnice. Následuje pět specializovaných kurzů pro odstřelovače, dvoudenní střelecko taktický kurz práce se světlem a tmou Low Light, jednodenní velmi pokročilé kurzy zaměřené na střelecko taktické postupy jednotlivce a týmu Team Work a CQB Live Fire. Vyučujeme v České republice a Evropě ojedinělý dvoudenní kurz boje kolem a vně vozidla VCQB (Vehicle CQB), týdenní kurz pro současné nebo budoucí instruktory střelby Shooting Instructor a v neposlední řadě exkluzivní dvoudenní kurz střelby z vrtulníku, kterého se lze legálně účastnit na naší planetě mimo území USA pouze u nás v České republice.

Nabízíme také zdravotnické kurzy se zaměřením na vojenské prostředí CLS (Combat Life Saver) a CLS Advanced a civilní taktické prostředí TECC ( Tactical Emergency Casualty Care) a TECC Advanced. Všechny výše uvedené kurzy jsou vyučovány praktikem z oboru a špičkovým instruktorem.

V našem portfoliu služeb nechybí ani kurzy výsadkové a slaňovací, tedy Air Assault basic a Air Assault Advanced, což jsou velmi pokročilé kurzy vysazování z vrtulníků přistáním nebo na rychloslaňovacím laně fast rope. Součástí výcviku je i odnos týmu v podvěsu vrtulníku. Následuje pak dvojice kurzů zaměřených na taktické a pracovní slaňování Tactical Rappel Basic a Tactical Rappel Advanced. V oblibě různých společností, bezpečnostních složek a agentur je kurz taktické a defenzivní jízdy s vozidlem Tactical Driving. Za zmínku stojí velmi kvalitně zpracovaný čtyřdenní kurz přežití Survival, kurzy profesní a osobní sebeobrany Hand to hand a Expandable baton. Na dvoudenních realistických scénářích Self-defense Scenarios si můžete vyzkoušet všechny doposud nabyté zkušenosti a zjistit, jak byste se zachovali v momentu, ve kterém vám jde o život nebo zdraví.

Již několik let se naši instruktoři věnují výcviku ozbrojených složek nejen v České republice. Mezi nejlepší studenty patří policisté Zásahové jednotky Krajského ředitelství Jihomoravského kraje a operátoři Skupiny operativního nasazení Celní správy ČR. V zahraničí se firma nejvíce zaměřuje na výcvik armádních a policejních jednotek, které si vyžádaly specializované intenzivní několikaměsíční kurzy protiteroristických operací, práce odstřelovačů, ochrany osob a zdravotní přípravy.