Otázky a odpovědi

Pozice:
E-mail:
Mobil:

Objednal jsem si kurz, který jsem v uvedené době zaplatil. Mohu tak se svojí účastí stoprocentně počítat?

Po zaplacení Vaší objednávky vám na uvedenou e-mailovou adresu přijde potvrzovací zpráva. Od té chvíle můžete s Vaším místem na kurzu stoprocentně počítat.

V případě, že budu mít nějaký dotaz ke kurzu, místě konání nebo bych se potřeboval omluvit za zpoždění, komu se nejlépe ozvat?

Zhruba měsíc před konáním každého z termínů kurzů přiřazujeme instruktory, kteří výuku povedou. V jejich profilu na webových stránkách naleznete jak telefonní číslo, tak e-mailovou adresu. Obojí můžete využít pro Vaše dotazy.

Chtěl bych se přihlásit na nějaký ze střeleckých kurzů, ale nemám zbrojní průkaz ani zbraň. Je to problém?

Zákony České republiky vám nenařizují zúčastnit se střeleckého kurzu pouze v případě, že byste měl zbrojní průkaz a vlastní zbraň. V tomto případě, stejně jako všichni ostatní, budete střílet pod dozorem zkušeného instruktora. Můžete tedy střílet, i když nejste držitelem zbrojního průkazu. Dále jsme za příplatek schopni zajistit vám na kurz zbraň i střelivo.

Rád bych se zúčastnil nějakého z kurzů, ale nevím, zda nebudu ostatní účastníky mými slabými vědomostmi spíše zdržovat. Jsem teprve začátečník.

Kurzy jsou řazeny do čtyř kategorií, tzv. Tierů, přičemž u každého kurzu můžete nalézt právě jednu z kategorií, podle které pochopíte, jak vysoké nároky budou na účastníky kurzu kladeny. Více se můžete dočíst v odkaze „Úrovně kurzů“.

Mohu začít hned Tierem 2 nebo 3? Prošel jsem kurzy u konkurence a střílím dvacet let.

Naše kurzy musíte projít úroveň po úrovni, tedy od jedničky až po nejvyšší čtyřku. Není možné začít hned dvojkou nebo trojkou. Pokud si však věříte natolik, že byste měl ihned na nějaký vyšší level, po dohodě je možné udělit výjimku, a to například díky absolvováním kurzů u konkurečních agentur, které mají vysoký nárok na své studenty.

Jak se mohu na kurz přihlásit?

Důležité je provést registraci na našich webových stránkách. Ta je velmi jednoduchá a rychlá. Ve chvíli, kdy jste zaregistrováni, můžete se kdykoliv na stránky přihlásit, poté si stačí vybrat kurz, kterého byste se rádi zúčastnili, vyhledat kterýkoliv z vypsaných datumů a svou účast tak potvrdit.

V registračních údajích po mně chcete taktéž datum narození a telefonní číslo, na co tyto údaje přesně potřebujete?

Datum narození je nutné k úspěšnému absolvování kurzu, tedy získání certifikátu po jeho dokončení. Datum narození je nedílnou součástí certifikátu a dodává mu více na pravosti a originalitě. Telefonní číslo využijeme v případě, že vás nutně potřebujeme z jakéhokoliv důvodu kontaktovat a nedaří se to emailovou formou.

V případě, že můj zaměstnavatel bude chtít ověřit pravost certifikátu, je možné vás kontaktovat?

Ano. Na každém certifikátu naleznete unikátní sériové číslo a kontaktní údaje, na kterých je možné pravost ověřit.

Jakým způsobem mám za kurz zaplatit a kdy? Dostanu oproti platbě nějaký doklad?

Na základě vaší registrace na kurz vám zašleme výzvu k platbě včetně daňového dokladu, na kterém se nachází cena kurzovného, variabilní symbol a detaily naší banky. Částku musíte uhradit do 14 dnů od přihlášení na kurz, jinak vám bude registrace zrušena. Daňový doklad vám bude vystaven ve formátu PDF a bude ke stažení ve vašem profilu na webových stránkách.

V případě, že jsem zaplatil(a) kurzovné a nemohu se v daný termín dostavit, co se stane s mou registrací a penězi?

Pakliže nám dáte vědět dostatečně dopředu (cca 14 dní až 1 měsíc – záleží na druhu kurzu) a bude k dispozici jakýkoliv jiný termín kurzu, na který jste přihlášen(a), jsme vás schopni přesunout do jiného datumu konání kurzu. V případě, že se na kurz z jakýchkoliv důvodů nedostavíte, kurzovné propadá ve prospěch firmy.

Mohu kurzy hradit prostřednictvím FKSP nebo jiným obdobným bonusovým programem mého zaměstnavatele?

Ano, je to možné. FKSP úspěšně řešíme několikrát týdně.

Na fotkách z vašich kurzů vídám velmi kvalitně, takticky a především kolikrát draze vystrojené účastníky. Je potřeba být podobně vybaven?

Naprostou většinu vybavení a výstroje jsme vám schopni zpravidla zdarma zapůjčit a spoustu kurzů zvládnete projít jen s vaším základním vybavením. Není potřeba cokoliv dokupovat. Často platí pravidlo, že je lepší jít na kurz "nalehko" a teprve tam se od instruktorů a ostatních studentů dozvědět, jaké vybavení si následně pořídit.

Máte moc hezké fotky z kurzů. V případě, že na některé z nich přímo budu, mohu se k nim nějak dostat? Ty, které sdílíte na Fb nebo instagramu mají bohužel rozmazané obličeje.

V zájmu ochrany identity jednotlivých studentů často mažeme obličeje. Pokud byste rádi některou z publikovaných fotek získali v plné kvalitě a nerozmazaným obličejem, v ideálním případě nám prosím pošlete fotku, kterou si stáhnete u nás na Fb a k ní napište, ze kterého kurzu a datumu je. Rádi vám ji zašleme.

Jsem žena a ráda bych se zúčastnila střeleckých kurzů, zvládnu to mezi chlapy?

I když v české střelecké komunitě mnoho žen není, často se k nám chodí učit ve střelbě a taktice. Není se vůbec čeho se bát ani mezi kurzem plných chlapů.