O firmě

Pozice:
E-mail:
Mobil:

Evropský lídr profesionálního výcviku v oblasti střelby, taktiky a bojového zdravotnictví, vlastní rozsáhlé výcvikové zázemí včetně dvou moderních komerčních střelnic s řadou střeleckých úseků venku i uvnitř, 22 000 studentů z celého světa, mezi nimiž jsou civilisté i příslušníci ozbrojených složek, více než 300 moderních nebo klasických zbraní, které společnost vlastní a na kurzech běžně poskytuje, miliony bezpečně vystřílených nábojů instruktory i klienty a jimi zachráněné životy, zdraví a majetky. To vše je společnost Hard Task Training. Vítejte! 

Díky vysoce kvalifikovanému týmu instruktorů, z nichž každý je uznávaným odborníkem v daném oboru v České republice i ve světě, předáváme našim klientům a sdílíme s nimi nejmodernější techniky, znalosti a dovednosti, které jsou nezbytné pro úspěšný střelecký a taktický výcvik nebo zvládnutí zdravotnické péče v bojových nebo taktických podmínkách. Jsme pevně oddáni vizi poskytovat prvotřídní výcvik, který umožňuje dosáhnout maximálního potenciálu a vyniknout ve své profesní kariéře nebo zálibě. Klíčem k úspěchu je kvalitní tým dobře vybraných profesionálů, kteří na kurzech vyučují pouze ta témata, ve kterých jsou expertními špičkami v oboru. 

Jednatelem, šéfinstruktorem a gestorem Hard Task Training je Zdeněk Charvát, který v roce 2012 ukončil svou službu u Policie České republiky, kde působil jako instruktor Pohotovostní motorizované jednotky Praha. V profesní kariéře pokračoval v pozici kontraktora – profesionálního ochránce osob v Iráku. Na konci roku 2012 získal koncesi na provozování střelnic, výcvik a výuku ve střelbě a od roku 2013 začal v rámci svých dovolených, kdy se vracel ze zahraničních misí do České republiky, pořádat spolu s Milošem Müllerem střelecké kurzy. Díky jejich vysoké kvalitě, preciznosti a odbornosti rostla u klientů jejich obliba a Zdeněk chtěl uspokojit narůstající počet zájemců o jejich absolvování. Na přelomu let 2013 a 2014 tak položil základy názvu, značky, loga a první prezentace společnosti Hard Task, pod kterou komerční střelecký výcvik dále rozvíjel a postupně přidal i taktické a zdravotnické kurzy. V roce 2016 dosáhl zájem o pořádané kurzy takové intenzity, že s Milošem věnovali téměř každý den svých dovolených výukou klientů. Rozhodli se tak ukončit po 4 letech kariéru v Iráku a věnovat se výcvikům na plný úvazek. Odměnou jim bylo 1078 studentů, kteří hned toho roku výcvikem prošli.  

Dalším milníkem úspěšného rozvoje se stal rok 2017. Společnost Hard Task získala do majetku venkovní střelnici s řadou střeleckých úseků a díky spolupráci s novými instruktory a zvýšení personálních i prostorových kapacit mohla ve stejném roce uspokojit 2000 klientů. K dnešnímu dni jich vycvičila více než 22 000 z mnoha zemí světa. Na konci roku 2021 získala akreditaci na výuku v rámci Systému střelecké přípravy Stanovených záloh státu a během prvního roku dokázala naplnit vyšší desítky termínů kurzů téměř 850 zájemci. Do konce února 2024 absolvovalo tyto kurzy u společnosti Hard Task Training více než 1 100 osob. Konflikt na Ukrajině v kombinaci s neuspokojeným apetitem po vzdělávání v oboru z období proticovidových opatření se staly základem dalšího růstu. V roce 2023 společnost poskytla své služby téměř 6 000 klientů, čímž navázala na podobně úspěšný rok 2022. Dosažení takových hodnot staví společnost Hard Task Training na první místo trhu poskytovatelů obdobných výcviků nejen v České republice. Stala se jednou z nejrespektovanějších výcvikových agentur v Evropě a ve světě. 

Vysoká kvalita kurzů a jejich ohlas v zahraničí umožnily získat zakázku ve Spojených arabských emirátech. Od roku 2017 zde cvičí, připravuje a dlouhodobě udržuje střelecké, taktické a zdravotnické dovednosti u členů speciálních jednotek ozbrojených sil a ochranného týmu vrchních představitelů země. Od poloviny roku 2021 pak úzce spolupracuje s akciovou společností Bowenite na výcvikových kontraktech v Africe.